En Printer er et vigtigt redskab på kontoret men de fleste har også brug for at kunne printe derhjemme. For mange er det betryggende at kunne have sine vigtige dokumenter på papir.
I dag er en printer ikke bare en printer, der findes mange forskellige typer og modeller og når du køber din næste printer hos Scidata kan vi hjælpe med finde en der passer til dit behov.

Det første spørgsmål er hvorvidt man skal vælge laser eller blækprinter? Blækprinteren har i mange år været den populære løsning da den kan lidt af det hele. Skal du printe dokumenter og nogle feriebilleder eller lignende er en blækprinter et godt valg. Laserprinteren er verdensmester i at printe rigtig mange dokumenter og derfor er den især populær i kontorlandskaber. Men en laserprinter kan også være det rigtige valg som hjemmeprinter hvis man printer mange dokumenter.
En printer kan selvfølgelig printe, men i dag kan de fås med mange smarte funktioner.
De fleste printere har i dag en scanner som gør du kan scanne dokumenter og billeder samt bruge din printer som kopimaskine.
En smart funktion mange printere har er Wifi, dette gør printeren mere delingsvenlig, idet du kan printe fra alle dine enheder på dit trådløse netværk i hele hjemmet.
Hvis man ikke er til alt det der trådløse, er det stadig muligt at tilslutte sin printer direkte til sin computer via kabel.

Skulle det ske at du løber tør for blæk eller toner i din printer, kan du købe en refill hos os. Vi sælger blæk og toner til de fleste modeller, ellers kan vi hjælpe med at få fat i de helt rigtige.