Bullguard Internet Security 1 år 3 enheder

299,00
Log ind her for at købe

Internet Security 2020, 1Y, 3 Dev, Multi Dev License, (Retail), Dansk

Forslag til dig
Beskrivelse

Fremragende innovation, suveræn beskyttelse

Solid, fleksibel og avanceret sikkerhed
BullGuard leverer fuld beskyttelse takket være vores konstante innovationscyklus, der er den bedste i branchen. Den flere gange prisvindende beskyttelse i tre lag mod malware er blot begyndelsen. En specialudviklet og sikker browser giver topsikkerhed og solid beskyttelse, når du handler og betaler på nettet. Avanceret maskinel indlæring finder og uskadeliggør hurtigt avancerede trusler.

Sikker browser

En specialudviklet og sikker browser, som gør det sikrere at browse på internettet og giver en meget mere sikker platform for onlinebetalinger. Beskyttelsen i flere lag beskytter mod en lang række velkendte, farlige og ødelæggende browserbaserede angreb. Den indlæser ikke cookies, plug-ins eller udvidelser uden din tilladelse, og alligevel har den de funktioner, du kan forvente af en browser, f.eks. tip til adresselinjer, forslag, genveje m.m. Det er sådan, en browser skal være.

Avanceret maskinel indlæring

Avancerede matematiske algoritmer og dybe læringsmetoder gør, at nye, fremspirende og avancerede trusler lynhurtigt opdages. Læring i flere lag analyserer malwareegenskaber for at identificere skadelig kode og anvende læringen over for lignende kode, helt uden at kræve virusopdateringer. Dette sikrer, at zero-day-trusler bliver fundet og bekæmpet, så snart de dukker op, således at du er sikker mod avancerede typer malware.

Næste generations antimalware

Vores næste generations antimalware giver dig intelligent beskyttelse i tre lag. Den genkender websteder og programmer, der er tillid til, scanner uafbrudt efter kode, der er knyttet til malware, og al malware, der bliver fundet, låses, sættes i karantæne og uskadeliggøres. Takket være avanceret Behavioural Detection-teknologi modtages der desuden løbende daglige statusmeldinger om den nyeste malware for at opdage og blokere for trusler.

Game Booster

Med BullGuards prisvindende Game Booster kan du spille fuldkomment sikkert uden at ofre sikkerheden for ydeevnen. Det har faktisk vist sig, at den gør spil hurtigere. Det blokerer for pop op-vinduer og andre irriterende afbrydelser, således at du altid har et lynhurtigt spil uden afbrydelser.

Sårbarhedsscanner

Forhindrer programmer, som kan indeholde malware, i at blive automatisk downloadet, og tjekker programmernes og drivernes autenticitet ved at bekræfte deres digitale signaturer. Den advarer dig om manglede sikkerhedsopdateringer og advarer dig, hvis du har oprettet forbindelse til et usikkert wi-fi-netværk. En helt enkel grænseflade gør det muligt hurtigt at spotte sikkerhedsproblemer, som kan tackles direkte fra grænsefladen, f.eks. gennem Windows-opdateringer.

Firewall

Giver høj sikkerhed i flere lag og beskytter dig effektivt mod malware og indtrængende. Den blokerer for uautoriserede forsøg, hvis en enhed forsøger at oprette forbindelse til internettet, og giver end-to-end-sikkerhed før, under og efter downloading af programmer. Den er fuldt optimeret til Windows 10 og tracker sikkerhedsopdateringer, således at du altid har de nyeste opdateringer. Den er også designet til at bruge mindre processorkraft, så dine øvrige programmer altid kører problemfrit. Den er som en virtuel voldgrav, der vogter dine enheder og holder angribere væk.

Forældrekontrol

Bruger dine børn tid foran computeren alene? Er du usikker på, hvilke websteder de går ind på? Med BullGuards forældrekontrol kan du beskytte dem diskret. Du kan blokere for adgang til mistænkelige websteder, opsætte søgefiltre, begrænse den tid, de bruger på nettet, overvåge aktivitet og endda blokere for visse programmer. Derved beskytter du dine børn.

Andre købte også
Kontakt scidata

Adresse:
Vestergade 25, 7100 Vejle

CVR nr:
18687836

Telefon:
75723211

Email:
Salg@scidata.dk

Åbningstider:
MAN - FRE 10:00-17:30 / LØR 10:00-13:00

Vi tilbyder

Personlig betjening

Kompetent rådgivning

Support og vejledning

Reparationer på eget værksted

Udstyr og service til fair priser